Hörselskydd med Multipoint-Bluetooth® för telefonsamtal och musikstreaming. Med Xstream MP kan du parkoppla två telefoner samtidigt, till exempel en arbetstelefon och en privat telefon. Ljudkvaliteten har förbättrats ytterligare jämfört med modellerna Xstream och Xstream LD, batteritiden har förlängts till 80 timmar och den bullerreducerande bommikrofonen, som nu ingår, möjliggör tydlig kommunikation även vid högt bakgrundsljud. Med de aktiva medhörningsmikrofonerna i hörselkåporna får du utmärkt riktad hörsel, naturligt ljud och du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med skyddet.

Produktbeskrivning:

Multi-Point Bluetooth® Teknologi

Bluetooth® erbjuder trådlös anslutning till din mobiltelefon. Enkel konfiguration och sömlös anslutning. Ring telefonsamtal trådlöst och strömma din favoritunderhållning utan att någonsin behöva göra avkall på din säkerhet.
Läs mer
Multi-point-teknik låter dig parkoppla två telefoner samtidigt. Perfekt när du behöver kunna använda både en jobbtelefon och en privat telefon, för att till exempel använda en mobil för att streama musik och ta emot samtal på den andra.
Designad för att lyssna på musik

Utvecklad med musiklyssning i fokus. Den utmärkta ljudkvaliteten uppnås med en patenterad högtalarkonstruktion som gör att du kan lyssna på musik med en ljudkvalitet i hörlursklass i ett hörselskydd.
Nivåberoende aktiv medhörning

Nivåberoende mikrofoner med aktiv medhörningsfunktion i varje öronkåpa gör att du hör vad som händer i din omgivning medan du fortfarande bär dina hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor och hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet och hörsel.
Läs mer
Bullerreducerande bommikrofon

Den bullerreducerande bommikrofonen möjliggör tydlig kommunikation även vid högt bakgrundsljud. Den flexibla armen flyttas lätt åt sidan när den inte används.
Läs mer
Vattentät till IPX4

Testad och godkänd till IPX4, vilket innebär att du kan använda produkten i kraftigt regn.
Tryckknappskontroller

Ergonomiskt designade gummibelagda tryckknappar. Lätta att hitta även när du bär handskar.
Stöd för röststyrning

Stöder Apple SIRI och Google Assistant. Aktivera funktionen och styr musikuppspelningen eller telefonsamtalet med din röst.
Wideband/HD Voice-stöd

Med Wideband Audio-teknik eller HD Voice, som förbättrar telefonens ljudkvalitet (förutsatt att din mobiloperatörer stöder funktionen).
USB-laddning

Batterierna laddas snabbt med den medföljande USB-laddningskabeln. Anslut den bara till en USB-källa eller använd din mobilladdare för vägguttag.
Strömsparfunktion för längre batteritid

Stänger automatiskt av enheten efter en tids inaktivitet. Hjälper till att undvika att batteriet laddas ur om du glömde att stänga av enheten vid arbetsdagens slut.
Automatisk Bluetooth®-anslutning

Efter första parkopplingen ansluter hörselskyddet automatiskt till den senast parade telefonen när hörselskyddet slås på.

 

Teknisk information

Drifttemperatur:

-20 °C / +55 °C

Batterityp:

Li-Ion

Batteritid:

80 timmar

Laddningstid:

3 timmar

Bluetooth®-version:

4.1, A2DP 1.2, HSP 1.1, HFP 1.6

Vikt:

410 g

 

Artikelnr: 903243
EAN: 7391441003884