Om oss

En värld full av Golv & kakel, med Östergötlands största lager av Trä- & laminatgolv och med stora inköp av Kakel & klinker kan vi hålla rätt priser på basvaror.

Golv & Byggterminalen är en fristående grossist som sedan 1984 arbetar i Östergötland, Sörmland, Södra Stockholm, norra delarna av Småland med utgångspunkt Norrköping. Härifrån har vi dagliga turbilar som når ut till Er med snabba och säkra leveranser.

Vi riktar oss till 100 % mot proffs, det vill säga enbart företagsförsäljning. Vi sitter i lokaler som är anpassade efter vår verksamhet, detta innebär för Er att vi alltid förvarar produkterna på rätt sätt, såsom spackel, lim, trägolv, fix, fog och annat känsligt material. På våra hyllor finner du de flesta kända leverantörerna samt en del egen import från Belgien, Italien, Spanien och Turkiet.

“Partihandel”

Partihandelgrosshandel eller grossistverksamhet är handel med stora volymer av varor så kallade varupartier. Partihandel företas framförallt av partihandlare mellan tillverkningsindustrin och detaljhandeln. Handeln sker inte till enskilda konsumenter.